Uit het dagelijks leven van Dierenpension Ingen

2 nov 2023

Uit het dagelijks leven van Dierenpension Ingen

In het dierenpension hebben we ook een apart gedeelte voor de dagopvang of te wel de hondencrèche . Bij ons heeft iedereen een eigen sleutel van de aparte ingang zodat ze zelf de honden in een van de kennels kunnen zetten en weer ophalen.

De eerste komen zo rond half 7 en de laatste om half 9, verschillende honden komen meerdere dagen sommige maar 1 dag in de week.

Wij brengen ze dan 3 x per dag naar de speelweides, meestal kunnen we 2 ‘a 3 groepen maken van het totaal gemiddelde van 15 honden per dag. Het leuke is dat ze elkaar kennen en ze ook echt blij zijn om elkaar te zien. Daarnaast zijn er ook een paar bij die beter niet met elkaar kunnen.

Maar over het algemeen hebben wij hele leuke honden in de dagopvang. Meerdere honden zijn bij ons gekomen op de leeftijd van 12 weken en zijn dus echt met elkaar en met ons opgegroeid.

Tussen de middag gaat na het eten ( sommige eigenaren geven wat eten mee ) het licht uit voor de pauze. Laatst hadden we een nieuwe hond; een mechelse herder teef die ontzettend bang was voor anderen honden. Ze flipte echt als ze maar dacht dat ze naar haar keken.

Met rustig opbouwen , eerst met 1 hond die ook niet naar haar keek en later met steeds meer honden tegelijkertijd naar buiten. Nu is ze zover dat we haar met bijna elke hond kunnen combineren en in een groep doet ze het ook goed! Dit geeft echt een goed gevoel.

Aan het eind van de dag krijgt iedereen nog een koekje van ons en vanaf 16.00 worden de eerste alweer opgehaald. Het was weer een leuke dag !

Groetjes,

Gonny

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *